Resolusi Taun Anyar

Resolusi Taun Anyar

Resolusi Taun Anyar kanggo Ngarep

Hot

Thursday, 28 December 2017

Resolusi Taun Anyar kanggo Ngarep

December 28, 2017 1

Kaya wong-wong, sampeyan mbokmenawa nggawe sawetara resolusi taun anyar. Mungkin sampeyan pengin ngilangi bobot, mungkasi pakulinan Diet Coke, utawa sinau skill anyar. Apa wae resolusi sampeyan, apa sampeyan gawe omah sampeyan? Ayo dadi ngadhepi, paling kita njupuk omah-omah kita kanggo diwenehake. Kita mung nganggep bakal tansah anget ing mangsa, adhem ing musim panas, lan babak taun garing. Nanging kanthi nyaman kaya nalika sampeyan ana lan ing omah sampeyan, tansah ana papan kanggo perbaikan. Kene sawetara tings sampeyan kudu nimbang kanggo omah ing taun iki.

Ayo mulih karo pawon. Apa piranti sampeyan nuduhake umur? Yen luwih saka 15 taun, sampeyan kudu nimbang ngganti. Ora mung bisa nggawe net sampeyan sawetara break tax apik, nanging bisa nyebabake tabungan energi substansial. Perkakas saiki luwih hemat energi tinimbang, supaya ora ragu-ragu kanggo ngasilake keuntungan.

Nalika nerangake omah kabeh, sampeyan kudu mikir babagan arep dadi ijo. Polusi udara njero ruangan iku akeh banget lan lilin, penyegar hawa, lan bahan kimia liyane sing ora digunakake. Mulai nggunakake cara alami kanggo ngresiki hawa, kayata lemons simmering, vanila lan rosemary ing kompor. Yen sampeyan seneng lilin, goleki soyo sing nganggo wicks alami, lan yen sampeyan duwe tembok kanggo karpet tembok, narik munggah lan nyisihaken. Karpet digunakake kanggo dadi simbol status nanging dina iki bisa dadi bebaya kesehatan banget. Carpeting minangka surga kanggo bledug, rereget, mites lan bledug lan minangka musuhan kanggo ngresiki. Ngalih menyang kayu kriya utawa laminate floors lan sampeyan bakal seneng resik, jero ruangan sing luwih enak.

Mikirake ngrampungake utawa nambahake menyang omah sampeyan? Nyuwun kontraktor sampeyan nggunakake bahan bangunan lan praktek ijo, sing kalebu nggawe minangka sethitik impact ing tanah sabanjure sabisa lan reresik sawise piyambak. Lingkungan lan tanggi sampeyan bakal matur nuwun!

Pungkasan, manawa sampeyan manggon ing wilayah sing kerep kena angin topan, cuaca, utawa cuaca sing abot, mesthine dianjurake supaya sampeyan njaluk generator, luwih-luwih yen sampeyan duwe bocah enom, wong tuwa utawa wong sing ora sopan ing omah sampeyan. Yen sampeyan duwe nanging tetep nglakoni ndandani, Google generator ndandani houston tx sapunika lan mungkasi. Sampeyan bakal bungah sampeyan nindakake ing wektu liyane daya metu!
Read More